Bedrijfsprofiel | Verpakking | Contacteer ons | Home
   
 
   
 

DS werd opgericht in 1959 als verwerkingsbedrijf en commissionair van aardappelen en groenten.  Na verloop van tijd werd er meer en meer geïnvesteerd in het telen, wassen en verpakken van verse wortelen.  Vandaag de dag nemen de wortelen 90% van onze omzet in.

 

DS doet voortdurend opmerkelijke inspanningen om het telen, bewaren en verwerken van de wortelen te optimaliseren.  Tevens wordt aan de distributie van de afgewerkte producten uiterst veel aandacht besteed.  Daarbij staan drie begrippen centraal: kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.  De toegepaste automatisering geeft daar snelheid aan toegevoegd.

 

DS kan zijn klanten jaarrond beleveren, zowel in binnen- als buitenland.  We verpakken in schaaltjes, zakken, kisten, big bags of in een gepersonaliseerde verpakking op vraag van de klant.

 

DS is tevens gespecialiseerd in het ontkoppen, snijden en schrapen van wortelen.  Deze worden via “hydrocooling” op minder dan 6° C gekoeld en in kisten van 20 kg verpakt of op vraag van de klant in een andere verpakking.